Przyjmujący w Meamedica specjaliści to doświadczeni klinicyści wywodzący się z uznanych ośrodków medycznych, w większości również będący nauczycielami akademickimi Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego.
Staramy się aby świadczone przez nas usługi stały na najwyższym poziomie i zapewniały maksymalną satysfakcję naszym Pacjentom.
Doświadczeni klinicyści wywodzący się z uznanych ośrodków medycznych.
Sprawdź godziny przyjęć specjalistów w naszej placówce.
Doctor Health Care
Endokrynolog to specjalista zajmujący się chorobami układu wewnątrzwydzielniczego.
Gastroenterolog jest to specjalista zajmujący się chorobami przewodu pokarmowego.
Nefrolog to specjalista zajmujący się chorobami nerek oraz innych części układu moczowego.
Pulmonologia – nauka medyczna, zajmująca się rozpoznawaniem, leczeniem oraz prewencją schorzeń układu oddechowego.
Reumatolog to specjalista zajmujący się chorobą stawów, osteoporozą, zmianami obejmującymi tkanki okołostawowe.
Skleroterapia (obliteracja) żylaków kończyny dolnej jest jedną z metod leczenia żylaków kończyny dolnej.
W naszym punkcie pobrań pobieramy krew, mocz, kał, wymazy – ze skierowaniem i bez skierowania.
Istnieje możliwość pobrania badań na umówiona godzinę: bez kolejki, stresu, w dogodnym terminie.
Gdańsk, ul. Grunwaldzka 74/1
I piętro w przychodni
Usługa skierowana do wszystkich osób, które chcą wykonać badania bez wychodzenia z domu.
Zapraszam do skorzystania z profesjonalnej opieki pielęgniarskiej w domu Pacjenta.
Wybierz lekarza specjalistę, którego potrzebujesz i umów się na wizytę.
Al. Grunwaldzka 74/1 (I piętro)
80-244 Gdańsk